Wszystkie procesy produkcyjne dostosowaliśmy do najwyższych międzynarodowych norm i standardów, o czym świadczą przyznane certyfikaty.
Naszym założeniem jest dostarczanie tylko świeżych, naturalnych i wysokiej jakości artykułów. W tym celu, procesy produkcyjne dostosowaliśmy do najwyższych międzynarodowych norm i standardów, o czym świadczą przyznane certyfikaty:
2006
- wprowadziliśmy i certyfikowaliśmy System HACCP – celem zapewnienia jeszcze lepszej jakości naszych produktów w magazynie centralnym,
2007
- wdrożyliśmy System EUREPG.A.P. (obecnie GLOBALG.A.P.) i uzyskaliśmy certyfikację
2008
- uzyskaliśmy certyfikat PN EN ISO 22000:2006
2010
- otrzymaliśmy Certyfikat GLOBALG.A.P. dla Grupy Producentów: Grzybek Łosicki, Spółdzielnia „Grzybek Łosicki”
- zdobyliśmy EuroCertyfikat, będący potwierdzeniem jakości usług Spółdzielni
2011
- wdrożyliśmy International Food Standard (IFS) spełniając wymogi na poziomie wyższym w zakresie przyjęcia, schładzania, krojenia, konfekcjonowania, magazynowania i dystrybucji świeżej pieczarki
- recertyfikowaliśmy Certyfikatu GLOBALG.A.P. dla Grupy Producentów: Grzybek Łosicki
2012
- przedłużyliśmy International Food Standard (IFS) na poziomie wyższym
- recertyfikowaliśmy GLOBALG.A.P. dla Grupy Producentów: Grzybek Łosicki
Zachowanie najwyższych standardów i jakości potwierdzają kolejne audyty i cyklicznie odnawiane przez nas certyfikacje.